Kreds4

Sommerferie

lørdag, 23. juni 2018

Ja så er forårssæsonen forbi og det er blevet sommerferietid. Der vil helt sikkert være mange af jer der stadig træner på pladsen hen over sommeren.

Vores gratis kaffeordning holder lukket, som sædvanlig, uden for træningssæsonen. Jeg håber at der er nogle der engang imellem vil tage en pose kaffe med til fælles brug. Vi lægger en kaffeliste i klubhuset, så man kan skrive på når man har "doneret" en pose kaffe.

Det vil være dejligt, hvis i der bruger køleskabet, engang imellem lige tjekker om der er noget der skal smides ud.

Som i sikkert har bemærket har vi haft arbejdsdag hvor vi fik lavet rigtig mange ting selvom vi valgte året varmeste dag. Tak for hjælpen alle sammen, dejligt i gav et nap med så vi kan glæde os over vores dejlige træningsplads.

Vi har skiftet vores græsklipper ud, så vi har fået en der klipper græsset finere end den gamle.

BHU har holdt instruktørmøde, så vi har trænerlisten klar til efterårssæsonen. Dejligt at det er på plads, så vi er klar til indskrivningen den 18. august.

AU har afholdt en UHP, hvor der var 4 ekvipager der bestod. Tillykke til jer.

I næste weekend starter Roskilde Festivallen, så vil der som sædvanlig være større trængsel på adgangsvejen. Mogens tager kontakt til Festivalkoordinator så vi får et hegn op igen i år. Et vagtfirma har fået lov til at parkere på vores parkeringsplads med 3 biler. De der plejer at overnatte i telt bag vores klubhus kommer igen i år.

God sommer til jer alle

Venlig hilsen Annemarie